dimecres, 7 d’abril del 2010

24) Katie Melua

Messi. Queda dit.
Ara bé, la vida et proporciona moments tant o més sublims que el bon futbol, i el govern diví ha disposat per a nosaltres a Katie Melua. Al servei dels desitjos del poble, al servei de la música més completa i amb una veu equiparable a comptades similituds, et distancia de preocupacions i inquietuds supèrflues i et porta a començar de nou.

No prou satisfeta amb el do etern que el més enllà li ha atorgat, manté xeringues i extravagàncies lluny del seu abast i reflecteix la imatge de l’esforç, del pas a pas, del treball en busca d’un objectiu pel que ha nascut, que és crear. Crear música i emocions i sentiments derivats. Una feina complexíssima i només assequible per als més grans genis.

Qui encara no l’hagi descobert, té temps fins la fi del món (22 de maig) per tal d’obrir-se a una realitat diferent i inatacable. Que ningú porti rere seu expectatives ni optimismes fracassats d’entrada: limita’t a gaudir, abandonant prejudicis i postjudicis sentenciadors.
El 14 d’octubre Katie Melua torna a Barcelona, la seu de l’art musical queda establerta en la capital catalana. Moment immillorable per fruir d’art en viu: Les Menines pintades en directe, el Colisseu aixecant-se davant teu, el David esculpint-se per a tu. Melua a l’Auditori.

Per començar, I Cried for You. Més tard ja arrambes amb Perfect Circle o I Do Believe In Love. I entremig coneixes desenes de melodies pensades gairebé exclusivament per a goig públic.

Més enllà de la segona graderia del Camp Nou, la proximitat a l’art cultural passa per l’Auditori el proper octubre. Quina sort, quina immensa sort...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada