dijous, 23 de setembre del 2010

72) Princesa i Presidenta

Segons una enquesta difícilment qualificable, en cas que es presentés a unes eleccions generals, Belén Esteban seria la tercera força més votada darrere PSOE i PP. Aquesta dada du a dues teories hipotètiques bàsiques: la primera és que la dona hagi presentat un programa electoral convincent amb unes inquietuds econòmiques i socials només a l’abast de grans pensadors històrics i que la societat votant s’hagi mobilitzat per tal que la Presidenta Belén i el seu equip de professionals tiri endavant el país. La segona, i més probable, és que el poble sobirà tingui les gònades plenes de tanta ineficàcia, corrupció i escàndols polítics i hagi decidit prendre’s la vida amb humor i alegria escollint a aquesta bona ciutadana com a futura Presidenta.

No seré jo qui vagi en contra d’un dels animals televisius que més aprecio i admiro en aquest moment. A casa meva sempre tindrà un Cacaolat a taula i li desitjo un proper final de vida fantàstic. Ara bé, compte amb les bromes que fem amb la política. És fàcil dir que tots són uns corruptes, que només busquen la poltrona perpètua, que cobren uns sous indignants i que ja s’ho faran. Amb una sola frase simplifiquem així tota una història democràtica i ens quedem amplíssims. I de tan amples i obesos fem pena pel carrer. Compte.

Hi ha moltíssimes persones al peu del canó cada dia per construir un país de primera. Un país que no fa tants anys estava al peu d’altres canons més bel•ligerants. Un país que només fa falta fer una passejada per alguns racons del món per adonar-te que és dels millors que es poden tenir, malgrat tot. El qui pensi que tot ja ve donat s’equivoca penosament. Hi ha massa feina feta com per llençar-la escales avall influenciats per l’ambient apolític que es respira.

Ja n’hi ha prou d’obviar a polítics que engeguen el motor nacional diàriament en cada petit poble del territori. Evitem que la paraula “política” vagi sempre emmanillada. Penseu en petites coses importants de la vostra pròpia vida i us n’adonareu que totes elles tenen aquesta paraula al darrere. Política.

Firmaré on calgui perquè Belén Esteban sigui la princesa del poble.
Però no la Presidenta del poble.
“Política”.

3 comentaris:

  1. Aprecio massa informació entrelínes, com també que farà falta enriquir els coneixements bases de fons per perfilar una "cultureta" quasi bé nul·la però amb una retòrica exquisita.

    ResponElimina
  2. Ptardu!!! m'encanta que sentis tanta passió per l'ofici, però la paraula política significa "poble". I que us fagin estudiar tants palabros a la uni no vol dir que la gent entengui més el que dieu. Al contrari, i com això està comprovat pel sondeig aquest, val més que els polítics s'adaptin al poble i si cal deixin d'estudiar-se els diccionaris, i comencin a dir paraulotes. Que treballeu pel poble, i no al revés!!!! la vostra feina s'ha de veure clara i es fan servir masses filtres, hi han masses manguis, i tanta fumareda NO FUNCIONA.

    Però t'estimoooooooo mooooooooolt! i sé que tu ho entendràs i ho canviaràs tot! CARLES PRESIDENNNT! jajajjaja!!

    PD: Aquella noia em miraaaava amb un somriure estrany xD

    ResponElimina
  3. a la merda la politica, tiranitza'ns!!

    :)

    ResponElimina