divendres, 28 de gener del 2011

112) Agafa les claus i triomfaràs

Et disposes a sortir de casa de bon matí però abans agafes les claus de casa. Un gest comú i quotidià que automàticament acabes repetint dia rere dia a una hora concreta. I no ets conscient de tot allò que hi ha al darrere d’unes claus. Ni te n’adones del cúmul de conclusions que deriven de tal acció. Ni te n’adones.

Amb aquest gest demostres una ocupació diària. Ja sigui treballant, estudiant, regant plantes desinteressadament al jardí del veí al qual li deus diners o fins i tot anant a casa l’amant per rematar la feina, és evident que cada dia t’esperen puntualment en una tasca específica. Compten amb tu. Un gran punt a favor.
Agafar les claus de casa també implica tenir un lloc per viure. Comporta ser un privilegiat que disposa de llar pròpia on resguardar-se de temporals meteorològics o anímics, posseint així el poder de gestionar com vulguis allò que et pertany. Avui en dia això té un valor incalculable que els altres valoraran. Segurament al clauer hi tindràs més d’una clau, que brindaran entre elles mentre camines, avisant al teu entorn que no només domines una porta, sinó diverses. És grandiós.
El fet d’agafar-les dóna a entendre que pretens tornar tard o d’hora, mostrant així una estima sincera cap allò que és teu. La família, el teu hàbitat, les teves pertinences més apreciades... ets bona persona i valores el teu voltant amb sinceritat, reconeixent els fruits del treball ben fet i tot el que la vida t’ha donat.
Una prova més de l’amor que professes cap a les teves claus arriba en el moment en què les deixes dins la butxaca dels pantalons, fent palès que les vols tenir prop teu, sense que puguin allunyar-se mai del teu cos perquè aquell objecte és la base de la teva existència. Però la perfecció consisteix en desar-les dins una bossa de mà, barrejada entremig dels mil artefactes que guardes sense cap ordre, demostrant així que necessites un lloc on abocar-hi tot allò intranscendent. Perquè tu compres coses intranscendents i innecessàries. Perquè l’economia per tu no és cap problema.

No hi donis més voltes. Si vols impressionar algú, agafa les claus de casa. Ho tindràs tot guanyat, totes les portes obertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada